Onze salon

Welke producten gebruiken wij bij Kapsalon Marcel?

Wij staan voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste producten specifiek voor jouw haartype en kapsel. Omdat we op élk gebied het beste willen geven hebben we gekozen om als ‘main’ product Kevin Murphy te kiezen:

THE CHOICES WE MAKE...

KEVIN.MURPHY

Kevin.Murphy staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly (alle verpakking zijn uit de zee gehaald, recycled) en cruelty free (niet op dieren getest). Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij! Met de perfecte producten van Kevin Murphy creëer je thuis de gewenste look bij jezelf.

Goldwell COLOR

Laat je inspireren door een allesomvattend kleursysteem voor grenzeloze mogelijkheden. Wij kleuren al meer dan 20 jaar met GOLDWELL dit is het hoogste Niveau op kleurgebied. Een enkele keer hebben we wel eens een ander merk ernaast geprobeerd maar niéts kwam ook maar in de buurt. Goldwell Color ontwikkeld zich razend snel en komt met veel passie en overtuiging telkens met nieuwe kleuren en technieken. PURE KLEURCREATIVITEIT, GEDURFDE KLEUREN EN PRACHTIGE TINTEN, Het brengt Uw haar NAAR EEN HOGER NIVEAU VAN GLANS EN MODE. Precies wat wij voor onze klanten willen.

“A different world, curly hair”

hiernaar hebben wij heel veel onderzoek gedaan en een lange zoektocht heeft voor ons tot het enige en beste product voor Uw persoonlijke krul. De natuurwetten kunnen niet lang worden afgedwongen of ingeperkt. Krullen zijn een integraal onderdeel van de natuur en hoeven niet te worden gefixeerd, gecontroleerd of verborgen onder een lawine van contra-intuïtieve producten. Zodra u de interactieve relatie van uw Curl begrijpt, zult u de beste ingrediënten willen en waarderen. En wij zijn ervoor om U dit te bewijzen en ervan te overtuigen! Hierna wilt U niets anders meer!! Elk CurlyWorld ™ -product is rijkelijk doordrenkt met hoogwaardige botanicals, waaronder bamboevezels, aloë vera, kokoswater en de opstandingsplant, die allemaal helpen te voeden en beschermen, waardoor u verfrissende veerkrachtige, gehydrateerde krullen krijgt.